ИНТЕРНЕТ КОНТЕКСІНДЕГІ ЗИЯТКЕРЛІК МЕНШІК - Сабыржанова, Ж.Б.; Кунгурова, О.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала интернеттегі зияткерлік меншік проблемасына арналған. Интернетте ұсынылған ақпараттың көп бөлігі зияткерлік меншік болып табылады деп айтылады. Алайда, виртуалды кеңістікте зияткерлік меншік құқығын белгілейтін нақты заңнамалар болмаған кезде, пираттық өнімдерді ұсынудың көптеген жағдайлары бар. Бұл музыка мен фильмдердің көпшілігіне қатысты.