ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР – ҰЛТЫМЫЗДЫҢ ҚҰНДЫ МҰРАСЫ - Нургожина, Г.А.; Казиева, У.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Оқушыларды рухани–адамгершілік тәрбиелеу және дамыту бағдарламасы әрбір оқушыда азамат пен патриотты тәрбиелеуге, оқушылардың қабілеттері мен таланттарын ашуға, оларды жоғары технологиялық бәсекеге қабілетті әлемде өмірге дайындауға бағытталған.
Keywords: рухани–адамгершілік білім беру тәсілі; адамгершілік тәрбиесі; ұлттық сана; рухани–адамгершілік тәрбие рухани жаңғырудың басты бағдары