ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЯ ДЕТСКОГО КОЛЛЕКТИВА В МЛАДШЕМ ШКОЛЬНОМ ВОЗРАСТЕ - Горячих, З.В.; Ли, Е.Д. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Бүгінгі күннің мəселесі балалар ұжымының өзара қалыптасу мəселесіне арналған мақала.