ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН МЕН СПАНДИЯР КУБЕЕВТІҢ ШЫҒАРМАЛАРЫ ӨСКЕЛЕҢ ҰРПАҚТЫ ТӘРБИЕЛЕЙТІН ТАПТЫРМАС ҚҰРАЛ - Маркина, З.Б.; Тургаева, Г.А.; Кельдибаева, Б.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі мен мақсаты: Өсіп келе жатқан жастарды елін, жерін сүюге тәрбиелеу. Халқымыздың ұлы тұлғаларын дәріптеу. Ұстаздың ұлағатты ісін құрмет тұту. Адамгершілік қасиеті мол рухани бай,жан – жақты дамыған жеке, дарынды тұлғаны қалыптастыру.
Keywords: өлең; шығармалары; үйретеді; ұстаз; шәкірт; тұлға