“МАРГАНЕЦ ТОБЫ ЭЛЕМЕНТТЕРІ” ТАҚЫРЫБЫН ОҚЫТУДА ГРАФИКАЛЫҚ ОРГАНАЙЗЕРЛЕРДЕН ПАЙДАЛАНУ - Камалова, М.О.; Аймурзаева, Л.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Интерактивті әдістерді қолданғанда оқушы білім алу процесінің толыққанды қатысушысына айналады. Мұғалім дайын білімді бермейді, оқуға деген ынтасын оятады, өз бетінше ізденуге шақыру туралы айтылған.
Keywords: химия; интегративті тәсіл; кәсіби–педагогикалық; марганец; перманганаты; диаграмма; тотықтырғыш