БІРТҰТАС ТӘРБИЕ БАҒДАРЛАМАСЫ: ҰЛТТЫҚ ЖАҢА САНАНЫ ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР АРҚЫЛЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Кабылбекова, Г.С.; Картпаева, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Жас ұрпақ тәрбиесі – бүкіл қоғамның міндеті. Өскелең ұрпаққа ерекше көңіл бөліп, оларды игі істерге бағыттау маңызды. Барлық оқу орындарында оқу–тәрбие процесін тиімді ұйымдастыру, балалардың бойына адами құндылықтарды сіңіру, мектеп пен отбасының өзара байланысын нығайтуға аса мән беріледі. Мақалада балаға тәлімді тәрбие мен лайықты білім берудегі ұстанымымыз қарастырылады.
Keywords: жасөспірімдер тәрбиесі; отбасы құндылықтар; тәрбие құндылықтары; үйлесімді қарым–қатынас; бірлескен жұмыс