САБАҚТЫ ЗЕРТТЕУ (LESSON STUDY) ТƏСІЛІНІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Ельжанова, Гайни Малдыбаевна; Исиргепова, Нурбике Сейткасымовна (My University, 2019)
Бұл мақалада cабақты зерттеу (Lesson Study) тəсілінің маңызы, зерттеу тəсілінің өзіндік ерекшеліктері, зерттеуді жүргізу кезеңдері жайында айтылады.Өзектілігі.Сабақты зерттеу (Lesson Study)тəсілі дүниежүзілік педагогикалық зерттеу тəсілдерінің бірі болып саналады.Мақсаты.Əріптестерімді cабақты зерттеу (Lesson Study) тəсілімен таныстырып, оның құрылымы мен ерекшеліктері жайында ой бөлісу. В этой статье говорится о важности исследовательского метода урока (Lesson Study) об его особенностях и этапах исследования.Актуальность.Метод исследования урока (Lesson Study) является одним из ведущих в мире педагогических исследовательских методов.Цель. Ознакомить своих коллег сметодомисследования урока (Lesson Study),поделиться идеями о его особенностях и структуре. This article talks about the importance of the research project Lesson Study, about its features and stages of research.Relevance. Lesson Study is one of the world's leading pedagogical research technique.Goal.To acquaint my colleagues with the research techniqueLesson Study, will share ideas about its features and structure.
Keywords: Lesson Study; зерттеу; тақырып; бірлескен жоспар; ұсыныс; оқу үрдісіндегі өзгеріс; Lesson Study; исследование; тема; совместный план; рекомендации; изменения в учебном процессе; Lesson Study; stud; topic; joint plan; recommendations; changes in the educational process