ДИАЛОГТЫҚ ОҚЫТУДЫ ЕНГІЗУ АРҚЫЛЫ БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ҚАРЫМ–ҚАТЫНАС ЖАСАУ ІСКЕРЛІКТЕРІН ДАМЫТУ - Карсыбекова, У.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Білім алушының жеке әлеуетін дамыту барысында, қарым–қатынас жасау іскерліктеріне көңіл бӛлу маңызды. Бұл мақалада диалогтық оқытудыңәдіс түрлері және оның білім алушылар үшін маңыздылығы сипатталынған.
Keywords: диалогтық оқыту; қарым–қатынас жасау; жеке әлеуеті дамыту