МАТЕМАТИКАНЫҢ МЕКТЕП КУРСЫНДАҒЫ ТУЫНДЫНЫ ГЕОМЕТРИЯЛЫҚ ЕСЕПТЕРДІ ШЕШУДЕ ҚОЛДАНУ - Калелова, А.Г.; Раисова, Г.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада мектеп курсының математикасында геометриялық есептерді туындының көмегімен функцияны экстремумын анықтау арқылы шешу мəселесі қарастырылған.