АКТУАЛЬНЫЕ ПРОБЛЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ ОБРАЗОВАНИЯ В РЕГИОНАХ КАЗАХСТАНА - Айдналиева, А.Т. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Отандық білімнің модернизациясының ең дискуссиялық сұрақтарына білімнің мазмұнының регионализациялау мəселесі қарайды. Оның сараптауы бұған деген көзқарастардың біршама алшақтығын көрсетеді: жалпы білім берудегі аймақтық өзгешіліктерді жоққа шығарудан ұлттық мектептерді құруға дейін.