ОҚУШЫЛАРДЫҢ СЫНИ ТҰРҒЫДАН ОЙЛАУ ҚАБІЛЕТТЕРІН ДАМЫТУДА LEARNINR APPS ИНТЕРАТИВТІ ЖАТТЫҒУЛАРЫН ТИІМДІ ҚОЛДАНУ - Досымова, З.М.; Міркемел, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада білім алушылардың сыни тұрғыдан ойлау және оқу сауаттылығын дамыту үшін LearningApps платформасындағы жаттығуларды тиімді орындау жолдары туралы айтылады.
Keywords: сыни ойлау; оқу сауаттылығы; LearningApps; интерактивті жаттығу