ЖАНГЕЛДІ АУДАНЫНЫҢ ФЛОРАСЫ - Олжабай, Д.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада Қостанай облысы Жангелді ауданының дала өсімдіктерін зерттеу нәтижелері берілген. Жангелді ауданының флорасын түгендеу және жан-жақты талдау мақсаты қойылды.
Keywords: өсімдік жабыны; флора; тұқымдас; биоморфологиялық талдау; эколого-ценотикалық талдау; географиялық талдау; эндемиялық талдау