БАСТАУЫШ СЫНЫПҚА ПАТРИОТТЫҚ ТӘРБИЕ БЕРУ - Мырзағалиева, С.Д.; Мұканова, А.Ә. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Аталмыш мақалада қазіргі таңдағы өзекті мәселе - туған жерге деген патриоттық сезімді тәрбиелеу жан-жақты баяндалған. Мақсаты.Патриотизм халқымыздың рухани жаңғыруы мен ұлттық біртұтастықтың нығаюына ықпал етуіне жағдай жасайтын тәрбиенің негізін қалау.
Keywords: патриотизм; туған жерге сүйіспеншілік; тарих; мәдениет; өлке