ЕРЕКШЕ БІЛІМ БЕРУ ҚАЖЕТТІЛІКТЕРІ БАР ОҚУШЫЛАРМЕН САБАҚ БАРЫСЫНДА IT КВАНТУМ ӘДІСТЕМЕСІН ҚОЛДАНУ - Капан, А.Н.; Утегенова, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Арнайы білім беру қажеттіліктері бар оқушылардың оқу мен үдерістері тең мүмкіндіктерге ие болуын қамтамасыз ету үшін қосымша қолдауды және бейімделген білім беру стратегияларын қажет ететін әртүрлі тарихи, интеллектуалдық, әлеуметтік немесе эмоционалдық сипаттамалары білім беру жүйесіндегі ерекше білім беру қажеттіліктерін түсіну мен шешу қарастырылады.
Keywords: арнайы білім беру; ғылыми – педагогикалық кеңес беру түрлері; It квантум; кейс