ТӘРБИЕ – ТАЛ БЕСІКТЕН - Еркін, Қ.; Хамзина, К.Б. (Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Мақалада баланы бесікке бөлеу қазақ халқына тән ұлттық құндылық екендігі және бесіктің тәрбиелік ерекшелігі жайлы баяндалады.
Keywords: бесік; бесікке салу; тәрбие; ұлттық құндылық; киелі мүлік