ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ ПӘНІ – АДАМГЕРШІЛІКТІҢ БАСТАУЫ - Каженбаева, А.Е.; Карабаева, Н.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада инклюзивті білім берудің мақсаты, міндеті, маңызы «инклюзивті білім беру» пәні арқылы білім алушыларды адамгершілікке тәрбиелеу қарастырылған. Сонымен қатар мақалада инклюзивті білім беру жағдайында мұғалімдерді әлеуметтік-педагогикалық жұмысқа даярлау тәжірибесі және бүгінгі қоғамдағы орны мен ерекшеліктері айқындалған.
Keywords: Инклюзивті білім беру; ерекше балалар; әлеуметтік-педагогикалық жұмыс