ӘҢГІМЕ-ДЕБАТ ҚОЛДАНУ АРҚЫЛЫ ҚИЫСЫНДЫ ОЙЛАУ ЖӘНЕ ӨЗ ОЙЫН ЖЕТКІЗЕ БІЛУ ДАҒДЫСЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Жантыкбаева, Ж.Т.; Опина, Г.Т. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Мақалада оқушылардың өз ойларын еркін жеткізу мақсатында әңгіме-дебат арқылы оқыту көрсетілген. Әңгіме-дебат арқылы оқыту қазіргі таңда оқушыларды бәсекеге қабілетті тұлға қалыптастыруда аса маңызды. Мақалада мұғалімдерге дебат ойыны бойынша кейс құрудың мысалдары мен түсініктемелері, ережелері келтірілген.
Keywords: пікірталас; әңгіме-дебат; сыни-көзқарас; қиысынды ойлау; қызығушылық