ХИМИЯДАН ПРАКТИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ЗЕРТХАНАЛЫҚ САБАҚТАРДЫ ОҚЫТУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ - Зарипбаев, К.Ш.; Аймурзаева, Л.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мұғалімнің сабақ барысында оқушыларға берген білімдерінің жиынтығын өмірде қолдану және химия бойынша барлық теориялық білім практикада қолданбай пайдасыз. Сондықтан химиялық заңдылықтар, ұғымдар, заттардың қасиеттері, олардың түзілуі тәжірибе негізінде зерттеліуі және химиядағы тәжірибелер туралы айтылған.
Keywords: практикалық сабақ; зертханалық жұмыс; техникалық қауіпсіздік ережелері; практикалық дағдылар; бақылау түрі; демонстрациялық тәжірибелер; студенттік тәжірибе