«РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ» КОНТЕКСТІНДЕГІ ҚР БІЛІМ БЕРУДІҢ ЗАМАНАУИ ҮРДІСТЕРІ - Қожабаева, Ж.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: Физика оқулықтарының материалы негізінде оқушылардың əмбебап оқу іс-əрекеттерін қалыптастырушы бағалау тапсырмаларында қолдану аясын дамыту. Мақсаты: Жаңартылған білім беру мазмұнында əмбебап оқыту іс-əрекеттерін пайдалану арқылы қалыптастырушы бағалау тапсырмаларын даярлау.
Keywords: ƏОІƏ-əмбебап оқыту іс-əрекеттері; ҚБ–қалыптастырушы бағалау; АКТ-ақпараттық-коммуникативтік технология