АБАЙ ӨЛЕҢДЕРІНІҢ ҚАРА СӨЗДЕРІМЕН ҮНДЕСТІГІ - Оспанұлы, С.; Мырзагалиева, К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Мақалада А. Құнанбаевтың «Жұрттың бəрі түсіне бермейді» деп, өлеңдеріндегі ойларын қара сөздерінде де қайталанғаны нақты мысалдар арқылы көрсетіледі.
Keywords: Ар; ғылым; білім; қара сөз; дүние; мал; данышпан; үгіт-насихат; жалқау; надандық; арсыз; еңбек; ақыл; қайрат; жүрек