ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ САБАҚТАРЫНДА ЦИФРЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУ ӘДІСТЕМЕСІ - Оспанова, М.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада цифрлы технологиялардың қазақ тілі мен әдебиеті сабақтарында пайдаланудың тиімділігі қарастырылды. Цифрлық технологияның білім беру үрдісінде алатын орны мен қызметі көрсетілді. Қазақ тілі мен әдебиеті сабақтарында цифрлық технологияларды қолданудың оқушыларға тигізетін артықшылығы мен ерекшеліктері талданды.
Keywords: цифрлық технология; әдістеме; қазақ тілі мен әдебиеті; ақпараттық оқыту құралдары