РАЗВИТИЕ ВОКАЛЬНЫХ НАВЫКОВ ШКОЛЬНИКОВ ПОСРЕДСТВОМ СИСТЕМЫ ТВОРЧЕСКИХ ЗАДАНИЙ - Сапиева, М.С.; Деркач, Л.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Бұл мақала шығармашылық тапсырмалар жүйесі арқылы оқушылардың вокал дағдысын дамыту мəселесіне арналған.