ЗАМАНАУИ БІЛІМ БЕРУ ПРАКТИКАСЫНДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР МЕН ƏДІСТЕРДІ ТИІМДІ ҚОЛДАНУ - Жаланова, Гүлжан Байтұрғанқызы; Ахметжанова, Арайлым Ғалымбекқызы; Алимова, Гүлзат Нұрбекқызы (My University, 2019)
Өзектілігі.Мақсаты.Мақалада инновациялық технологиялар мен əдістерді қолдану, оқу үдерісіне пайдалану ерекшеліктері қарастырылған. Қазіргі таңда оқу үдерісіне жаппай енгізіліп жатқан инновациялық технологиялар басты мəселелердің бірі. Жаңа əдіс-тəсілдерді мəн- мағыналарына, ерекшеліктеріне қарай таңдап қолдану. Актуальность.Цель.В статье рассмотрены особенности применения инновационных технологий и методов, в учебном процессе. В настоящее время инновационные технологии, внедряемые в учебный процесс, являются главными и приоритетными. Новые подходы позволяют улучшить процесс обученияв зависимости от особенностей применения. Relevance. Goal.The article describes the features of the use of innovative technologies and methods used in the educational process. Now the innovative technologies introduced in educational process are one of the main tasks. A new approaches to the circumstances, suggest, choose depending on the application.
Keywords: заманауи; технология; оқушы; болашақ; əдістер; шығармашылық; современные; технологии; ученик; будущее; методы; творчество; modern; technology; pupil; future; methods; creativity