ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БЕРУ ЖҮЙЕСІНІҢ БАСТЫ СИПАТЫ - Каппасова, Ш.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Жаңартылған білім беру жүйесі бойынша жеті модульді сабақта қолдана отырып, оқыту үрдісінде әдіс-тәсілдерін пайдалану арқылы білім алушылардың білімдерін шыңдай отырып, кері байланыс жасау арқылы білімдерін қалыптастыру.
Keywords: кері байланыс; әдіс-тәсілдер; модуль