МЕХАНИКА ЖӘНЕ МОЛЕКУЛАЛЫҚ ФИЗИКА БӨЛІМДЕРІ БОЙЫНША ЛАБОРАТОРИЯЛЫҚ ПРАКТИКУМ - Нупирова, А.М. (Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Оқу құралында жалпы физика курсының «Механика» және «Молекулалық физика» бөлімдеріне арналған лабораториялық жұмыстары берілген. Бөлімдер бойынша орындалатын лабораториялық жұмыстардың əдістемелік нұсқауында қолданылатын құрал жабдықтардың сипаттамасы, жұмысты орындау тəртібі, бақылау сұрақтар берілген. Оқу құралы 5В011000-Физика мамандығы бойынша оқитын студенттерге арналған