ОҚУ ҮДЕРІСІНДЕ ЦИФРЛЫҚ БІЛІМ БЕРУ РЕСУРСТАРЫН ПАЙДАЛАНУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Даулетбаева, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада білім беру үдерісінде пайдаланатын цифрлық білім беру ресурстарына қойылатын жалпы талаптары, олардың түрлері, классификациясы, оларды пайдаланудың негізгі әдістері, және ЦББР мысалдары қарастырылған. Сонымен қатар, ЦББР пайдаланудыдың маңызы, әдістемелік ерекшеліктердің сипаттамасы көрсетілген.
Keywords: оқу үдерісі; цифрлық білім беру ресурстары; жалпы талаптар; интерактивті электронды оқулық; бейнеконференция; білім беру қолданбалары; электрондық курстар; қашықтықтан оқыту платформалары; онлайн кітапханалар