ГОВОРЛАРДАҒЫ КҮРДЕЛІ ЕТІСТІКТЕРДІҢ ЖАСАЛУ ҮЛГІЛЕРІ - Ысқақова, Ш.Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада говорлардағы тұрақты түрде қалыптасқан, жасалуында, мағынасында, қолданылуында ерекшелігі бар күрделі етістік тұлғалар, олардың жасалу үлгілері қарастырылған.
Keywords: говор; күрделі сөздер; атрибутивті байланыс; комплетивті байланыс; күрделі етістік; лексема; аналитикалық тұлға