ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫҢ РӨЛІ МЕН МАҢЫЗЫН ЖАҢАШАЛАНДЫРУ АРҚЫЛЫ МЕМЛЕКЕТТІК ТІЛДІ МЕҢГЕРТУДІ ЖҮЗЕГЕ АСЫРУ - Жунусова, Т.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Оқу процесінде ұлттық құндылықтардың рөлі мен маңызын заманауи формат үлгісінде ұсыну арқылы мектепке дейінгі білім беру ұйымдарында тілді меңгеру ойынмен ұштастырылады.
Keywords: ұлттық құндылықтар; шығармашылық және когнитивтік дағдылар; дидактикалық ойын түрлері; тақырыптық лексикалық минимум