БIЛIМ БEРУДIҢ ТИIМДI ТҮРI - Саутпаева, Акблек Абдикаликовна; Барамбаева, Карлыгаш Айтбаевна (My University, 2018)
Андатпа Мəңгілік ел ертеңі - тəлімді ұрпақ. Ұстаз рухани жаңғыру аясында шəкірттеріне білім беріп қана қоймай елінің шын патриоты етіп тəрбиелеуді тілге тиек етеді. Бəсекеге қабілетті тұлғаны тəрбиелеуде жаңартылған бағдарламаның белсенді əдістерін басшылыққа алыпты. Жұмыстың мазмұны ашылған. Аннотация Залог вечного будущего нашей страны- грамотное поколение.Учитель должен воспитывать своих учеников не только образованными,но и настоящими патриотами своей страны.Воспитывать конкурентноспособную личность основано на методах обновленного содержании образования. Открылыись перспективы для работы. Annotation The pledge of the eternal future of our country is a competent generation. A teacher should educate his students not only educated, but also true patriots of their country. A competitive personality educate is based on the updated methods of education. The prospects opens for work.
Keywords: тəлімд; шəкірт; ұстаз; білім; грамотное; поколение; патриоты; конкурентноспособную; competent; educate; future; patriots.