БОЛАШАҚ МАМАНДАРҒА ҒЫЛЫМИ ТІЛДІ ДАМЫТУ - Кенжитаева, Ж.Л. (My University, 2019)
Аннотация Бұл мақалада оқу үрдісінде оқытудың жаңа технологияларын қолдану қарастырылады. Мен инновациялық технологияларды енгізуді, атап айтқанда, мақал мəтендерді қолдануды жəне оларды оқу үрдісінде салыстыруды қарастырамын. Abstract In this article the question of the problem of the application in the educational process is considered. I describe the introduction of innovative technologies, the usage of proverbs and their comparison at the lessons in the process of teaching.
Development of a scientific language for future specialists
Keywords: ғылыми тілді дамыту; development of a scientific language