САБАҚТЫ БЕРУ САПАСЫН АРТТЫРУДАLESSON STUDY ӘДІСІНІҢ ТИІМДІЛІГІ - Тулекина, Х.С.; Нургжина, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі және мақсаты: Лессон Стади мұғалімдердің кәсіби біліктілігін көтеру, білімін жетілдіру, тәжірибе алмасудың оңтайлы әдісі. Лессон Стади оқушыға саналы білім беруді көздеген, бір мақсатқа жұмылған ұстаздар шеберханасы. «Мұғалім – өзінің білімін үздіксіз жетілдіріп отырғанда ғана мұғалім, ал оқуды, ізденуді тоқтатқанда, оның мұғалімдігі де жойылады» К. Ушинский.
Keywords: проблема; зерттеу сабағы; диалогтық оқыту; нәтиже