БІРТҰТАС ТӘРБИЕ БАҒДАРЛАМАСЫН ЖҮЗЕГЕ АСЫРУДЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТӘСІЛДЕРІ - Хамзина, К.Б.; Ермаганбетова, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі таңда мектептер біртұтас тәрбие бағдарламасы бойынша жұмыс жасап жатыр. Мақалада біртұтас тәрбие бағдарламасын жүзеге асырудың инновациялық тәсілдері туралы жазылған.
Keywords: Біртұтас тәрбие бағдарламасы; ар–ұят; талап; ұлттық мүдде; инновация