ИСЛАМИ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫҢ ТӘРБИЕЛІК СИПАТЫ - Аккулова, С.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада заманауи қоғамда рухани–адамгершілік дағдарыстың күшеюі жағдайында жастардың тәрбиесінде ислами құндылықтардың маңызы зерттелген. Сонымен қатар, мақалада ислами құндылықтардың қазақ халқының салт–дәстүрлерімен сабақтастықтығы сипатталады.
Keywords: ислам; ахлақ; тәрбие