БАСТАУЫШ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ИННОВАЦИЯ - Аканова, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі мен мақсаты: Мұғалімнің ақпараттық–коммуникациялық технологияларды қолдану тиімділігін, оның ішінде смартфонның сабақберуде пайдалану мүмкіндіктерін көрсету. Мұғалімдерге жаңаша білім беруде бағыт беру құралы ретінде қарастырып, аталған инновациялықәдіс–тәсілдерді өз тәжірибесінде қолданудың тиімділігін түсіндіру.Тәжірибемен бөлісу.
Keywords: педагог; озық технология; инновация; тәжірибе; нәтиже