ЗАМАНАУИ БІЛІМ БЕРУДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР МЕН ƏДІСТЕРДІ ҚОЛДАНУ - Молдахметов, Нурсултан Бауыржанович; Жолдыбек, Гульжихан Жолдыбекқызы (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Мақалада қазіргі білім беруде қолданылып жүрген инновациялық технологиялар мен əдістерді қолданудың маңыздылығы жайында айтылған. Мақаланың мақсаты оқырмандарды оқытудың жаңа əдістемелері мен технологияларымен таныстыру. Актуальность. Цель. В статье говорится о важности применения инновационных технологий и методов, применяемых в современном образовании. Целью статьи является ознакомление читателей с новыми методиками и технологиями обучения. Relevance. Goal. The article deals with the importance of the use of innovative technologies and methods used in modern education. The purpose of the article is to familiarize readers with new methods and technologies of teaching.