БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН СЫН ТҰРҒЫСЫНАН ОЙЛАУ ІС–ӘРЕКЕТІН ҰЙЫМДАСТЫРУ АРҚЫЛЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Ильясова, Г.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада математика пәнінен білім алушылардың фунционалдық сауаттылығын сын тұғысынан ойлау іс–әрекеттін ұйымдастыру қарастырылды.Осы бағытты жетілдіруде оңтайлы әдіс тәсілдердің жолдары ұсынылған. Оқу үрдісінде топпен жұмыс жасауға арналған тапсырмалар көрсетілді.
Keywords: функционалды сауаттылық; әдіс–тәсілдер; топтық жұмыс; математика