ИНКЛЮЗИВТІ ОҚУ ОРТАСЫНДАҒЫ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ҚОЛДАУ - Балтабаева, Г.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада инклюзивті білім беру жағдайында оқушылардың оқу жетістіктерін бағалауға қойылатын басты талаптардың бірі, олардың жеке ерекшеліктері мен мүмкіндіктерін ескере отырып, жалпы оқу мақсаттарының орындалуын қамтамасыз ету керектігі қарастырылады.
Keywords: инклюзивті білім беру; оқу мақсаттары