ИННОВАЦИЯЛЫҚ ƏДІС-ТƏСІЛДЕРДІ ҚОЛДАНУ ЖҮЙЕСІ - Шолпанбаева, Г.А.; Святокум, С. (My University, 2019)
Аннотация Қазіргі заманғы Қазақстан Республикасындағы білім жүйесінің даму кезеңі оны түпкі негізі мен əдіснамасын қозғайтын кең көлемді реформалармен сипатталады. Қоғамның жаңа- рып өзгеруіне байланысты өзекті проблемалардың бірі сапалы білім берумен қатар жастардың шығармашылық қабілеттерін қалыптастыруда жаңа дидактикалық əдістер мен жолдарды іздестіру. Осы орайда білім беруде инновациялық əдістерді қолдану жолдарына тоқтала оты- рып, оның тиімділігі мен маңызын ашып көрсету маңызды мəселелердің бірі болып табылады. Abstraсt The period of development of the modern education system in the Republic of Kazakhstan is characterized by large-scale reforms affecting its ultimate basis and methodology. Along with 71 quality education, one of the urgent problems associated with the renewal of society is the search for new didactic methods and approaches in shaping the creative abilities of young people. In this regard, one of the important issues is to reveal the effectiveness and importance of innovative approaches in education. Relevance. Goal.
System of application of innovative methods
Keywords: жаңаша; үлгі; күшейте; əртараптандыру; əдіс-тəсіл; қарқындылық; innovation; model; intensive; diversification; method; dynamics