О ПРЕЕМСТВЕННОСТИ ТРАДИЦИЙ В ФОРМИРОВАНИИ ВОКАЛЬНО-ХОРОВЫХ НАВЫКОВ ШКОЛЬНИКОВ - Белозер, Л.П.; Волкова, А.Ю. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Аталмыш мақалада мектеп оқушыларының вокалдық-хор шеберлігін қалыптастырудағы дəстүрлер сабақтастығының рөлі қарастырылған.