ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БАҒДАРЛАМАСЫ ЗАМАН ТАЛАБЫ - Бекмухамбетова, Р.Қ.; Кужахметова, А.Қ.; Утесова, Г.К.; Рахметова, Г.К. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Бұл мақалада еліміздегі білім беру бағытын жаңартып, жаңаша көзқарас қалыптастырып, білім деңгейін биікке көтермелеу. Білім сапасын арттыруға бағытталған білім беру мазмұнын жаңартудағы жаңа талаптар қарастырылады.
Keywords: жаңа бағыт; жаңартылған білім; критериалды бағалау; жаңа технологиялар