Мектепке дейінгі ұйымда тәрбие-білім беру процесінің тиімді нысандарымен әдістерін қолдану бойынша тәрбиешінің кәсіби құзыреттілігін дамыту - Ли, Е.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бағдарлама ескере отырып әзірленген: - «Жоғары және жоғары оқу орнынан кейнгі білім берудің мемлекеттік жалпыға міндетті стандарты», Қазақстан Республикасы Ғылым және жоғары білім министрінің 2022 жылғы 20 шілдедегі № 2 бұйрығымен бекітілген; - «Мектепке дейінгі тәрбие мен оқытудың, бастауыш, негізгі орта, жалпы орта, техникалық және кәсіптік, орта білімнен кейінгі білім берудің мемлекеттік жалпыға міндетті стандартты», Қазақстан Республикасы Оқу-ағарту министрінің 2022 жылғы 3 тамыздағы № 348 бұйрығымен бекітілген. - Бағдарлама 2022 жылғы 15 желтоқсандағы № 500 "Педагог" кәсіби стандартының талаптарына сәйкес әзірленді