ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРНЫНДА БІЛІМ БЕРУДІ ЦИФРЛАНДЫРУ МӘСЕЛЕЛЕРІ МЕН БОЛАШАҒЫ - Абдимоминова, Д.К.; Омарова, Д.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада білім беруді цифрландыру процестерін қарастырады: бейнелеу өнері мен көркем еңбек бойынша дайындық бағдарламаларын жүзеге асыратын кафедраның тәжірибесі мен әзірлемелерін ескере отырып, студенттерді оқытудың аралас, заманауи технологияларын қолданудың артықшылықтары мен мәселелеріне тоқталады.
Keywords: ақпараттық–коммуникациялық технологиялар (АКТ); қашықтықтан білім беру технологиясын (ҚOT)