МАТЕМАТИКА САБАҒЫНДА ЖЕҢІЛ АҚЫЛ-ОЙЫ КЕМІСТІГІ БАР БАЛАЛАРДЫҢ ГЕОМЕТРИЯЛЫҚ ТҮСІНІКТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Нурова, А.К.; Оспанова, Ш.Б. (My University, 2019)
Аннотация Бұл мақалада жеңіл ақыл-ойы кем дəрежесіндегі балалардың математика сабағында геометриялық түсініктерінің қалыптасу ерекшеліктері мен қалыптастырудың тиімді əдісі көрсетілген. Abstract This article presents effective methods of formation and features of the formation of geomet- ric representations in the lessons of mathematics in children with mild mental retardation
Features of formation of geometric representations in children with mild mental retardation in mathematics lessons
Keywords: олигофрения; жеңіл дəрежедегі ақыл-ой кемістігі; математика; геометрия; дидактикалық ойындар; oligophrenia; easy degree of mental retardation; mathematics; geometry; didactic game