ФИЗИКАНЫ ОҚЫТУ ПРОЦЕСІНДЕ ТРИЗ ДИДАКТИКАЛЫҚ ҚҰРАЛЫНЫҢ ҚАЛЫПТАСТЫРУШЫ ЖƏНЕ ТАНЫМДЫҚ-ДАМЫТУШЫЛЫҚ ҚЫЗМЕТІ - Қожабаева, Ж.Е.; Берген, А.К.; Нупирова, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада əмбебап оқу іс-əрекеттерінің құралы ретінде – ТРИЗ технологиясы қарастырылған. Технологияның педагогикадағы мəні, қағидалары жəне принциптері, сонымен қатар сабақта қолданылуға ыңғайлы кейбір мысалдар да қамтылған.