ЖАЛПЫ ОРТА БІЛІМ БЕРЕТІН МЕКТЕПТЕРДЕ МАХАМБЕТ ӨТЕМІСҰЛЫ ӨЛЕҢДЕРІНІҢ КӨРКЕМДІГІНЕ ТАЛДАУ - Габдуллина, Г.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазақ әдебиеті пәнін оқу мақсаттарына сай оқыту. Лирикалық шығармаларға талдау барысында шығарма көркемдігіне талдау. Автордың стильдік ерекшелігін таныту. Ақын өлеңдеріндегі ұлттық құндылықтар мен көркемдік ерекшеліктерге талдау жасалады.
Keywords: жалпы орта білім беру; лирикалық шығармаларға талдау; көркемдік ерекшелік; ұлттық құндылықтар