ҚАЗАҚ ӘДЕБИЕТІ САБАҒЫНДА ЦИФРЛЫҚ РЕСУРСТЫ ҚОЛДАНУ - Капарова, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада білім алушылардың алға ілгерілуіне көмектесетін тапсырмаларды, интерактивті жаттығуларды түрлі оқыту платформаларында әзірлеудің жолдары және цифрлы сабақтың құрылымы туралы айтылады.
Keywords: оқыту платформалары; интерактивті жаттығу; цифрлы сабақ