ҚАЗІРГІ ЗАМАНҒЫ МЕКТЕПТЕГІ ДИДАКТИКАЛЫҚ ОҚУ ƏДІСТЕМЕСІ - Молдахметова, Ә.М.; Қонысбай, Н.Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: бұл мақалада қазіргі заманғы оқытудағы дидактикалық оқу əдістемесі қарастырылып, заман талабына сай қай бағытта өзгертілуі тиіс екені көрсетілген. Мақсаты: дидактика тарихындағы қолданыста жүрген тəжірибелерді назарға алып, жаңашыл оқыту процесіндегі өзгерісін нақтылау.
Keywords: əдістеме; теория; дидактика; оқыту; педагог; оқушы; модуль; коммерциализация; технологиялық карта