БІЛІМ БЕРУ ҰЙЫМДАРЫНДА ҚАУІПСІЗ ЖӘНЕ ҚОЛДАУШЫ БІЛІМ БЕРУ ОРТАСЫН ҚҰРУДЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ - Мустафина, Г.М.; Есетова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Технологиялардың қарқынды дамуын және білім беру ортасындағы өзгерістерді ескере отырып, қауіпсіз және қолдаушы атмосфераны құру білім беру ұйымдары үшін басты міндетке айналды. Бұл мақалада осы мақсатқа қол жеткізуге ықпал ететін заманауи инновациялық тәсілдер мен технологиялар қарастырылады.
Keywords: қауіпсіз орта; қолдау атмосферасы; заманауи білім; эмоционалды интеллект; инновациялық тәсілдер