ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУДІҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ЖОЛДАРЫ - Жумагулова, Г.Б.; Джусупбекова, Г.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Инклюзивті білім беру мүмкіндігі шектеулі балалардың дамыту және оқыту тәсілі ретінде. Ол технологиялар бар. Осылайша қоғамдағы мүмкіндігі шектеулі адамдарға бейімделуге және қарапайым адамдармен байланыс орнатуға көмектеседі.
Keywords: инклюзивті білім беру; мүмкіндігі шектеулі балалар; ерекше білімді қажет ететін балалар; қажетті қабілеттерін дамыту; интеллектуалды даму деңгейі; психикалық даму; инклюзивті білім беру технологиялары