САБАҚ БЕРУ БАРЫСЫНДА АҚПАРАТТЫҚ КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯНЫҢ РЕСУРСТАРЫН ПАЙДАЛАНУДЫҢ ТИІМДІ ЖОЛДАРЫ - Хакимова, Г.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада білім алушылардың функционалдық сауаттылығын арттырудағы ақпараттық технологиялардың маңызы көрсетілген. Сондай–ақ сабақ беру барысында ақпараттық коммуникациялық технологияның ресурстарын пайдаланудың тиімді жолдары анықталған.
Keywords: ақпараттық–технологиялар; функционалды сауаттылық